WIDE NECK BOTTLE 260ML/SILICONE UNISEX

WIDE NECK BOTTLE 260ML/SILICONE UNISEX

Compare

Share this product

WIDE NECK BOTTLE 260ML/SILICONE UNISEX: Biberon me shishe të gjerë me kokë thithëse prej silikoni dhe antikolike e cila nuk lejon kalimin e ajrit dhe ul rrezikun për mbytje gjatë pirjes së lëngjeve të tyre të preferuara. Gjerësia mundëson pastrimin dhe mbushjen më të lehtë ndërkohë që forma më e hollë drejt mesit të shishes e bën mbajtjen prej fëmijëve shumë të lehtë.