WIDE NECK BOTTLE 260ML/ SILICONE BOY

WIDE NECK BOTTLE 260ML/ SILICONE BOY: Biberon me shishe të gjerë me kokë thithëse prej silikoni dhe antikolike e cila nuk lejon kalimin e ajrit dhe ul rrezikun për mbytje gjatë pirjes së lëngjeve të tyre të preferuara. Gjerësia mundëson pastrimin dhe mbushjen më të lehtë ndërkohë që forma më e hollë drejt mesit të shishes e bën mbajtjen prej fëmijëve shumë të lehtë.