VITEMIX

VITEMIX: Integrator Alimentar për një dietë të varfër me fruta dhe perime. Përmban 11 vitamina dhe ekstrakte bimore. Për fëmijë 4-6 vjeç, 1 lugë çaji; 7-10 vjeç, 2 lugë çaji; 11-14 vjeç, 3 lugë çaji.

Paketimi: Flakon 200ml