VITACALM ANSISTOP

VITACALM ANSISTOP: Ka në përmbajtje Teanina, lule magnolia dhe vaj esencial mandarine. Përdoret kundër stresit, atakut të panikut, 2 compres në ditë me 12 orë diferencë (mëngjes dhe darkë)

Paketimi: 60 tableta