VIADERM COMPLETE

VIADERM COMPLETE

Compare
Categories: ,

Share this product

VIADERM COMPLETE: Përmban substanca aktive të cilat, ndryshe nga produktet kozmetike, veprojnë brenda trupit, në shtresat e thella të lëkurës ku paraqitet problemi dhe për këtë arsye efekti i tyre është më i gjatë. Marrja e rregullt e këtyre substancave ndihmon për të mbajtur flokët, lëkurën dhe thonjtë tuaj të shëndetshëm dhe të bukur.

L-methionine 125 mg, Biotine 150 mcg, Silikon, Niacin 16 mg, Zn 15 mg, Cu, Vit.E 10 mg, Vit.A 380 mcg.

Paketimi: Kuti x 30 tableta