UVEBLOCK CLEAN DERM SPF 30

UVEBLOCK CLEAN DERM SPF 30

Compare

Share this product

UVEBLOCK CLEAN DERM SPF 30-Krem i tejdukshëm për lëkure të yndyrshme 40ml

  • Mbrojtje optimale UVA/UVB
  • Me përbërës aktiv sebo-rregullues
  • Konsistence kremoze jo e yndyrshme

Mënyra e përdorimit: Aplikohet në fytyrë dhe në qafë 15 minuta përpara ekspozimit në diell.

– 0% paraben

– 0% phenoxyethanol

– fragrance free

– hypoallergenic

– non comedogenic

 

MANUFACTURER Isis Pharma
SKU2 No
QUANTITY tubet