URINAL AKUT

URINAL AKUT

Compare
Categories: ,

Share this product

URINAL: Ofron ndihmën e parë për problemet akute që kërkojnë kujdes të shpejtë dhe efikas. Ajo përmban përbërës aktiv CystiCran® të përqendruar, ekstrakt cranberry (Vaccinium macrocarpon) me një përmbajtje të garantuar prej 36 mg PAC (proanthocyanidin) në një tabletë.

Koncentrat i thate i lengut të boronicës së kuqe, vaje soje, xhelatin

Paketimi: Kuti x 10 tableta