URELIA GEL

URELIA GEL: Xhel lares per fytyren, trupin dhe floket. Indikohet ne lekure te thate dhe me luspa (hiperkeratoze). Mund te aplikohet ne fytyre dhe trup 1-2 here ne dite, ndersa ne skalp 2-3 here ne jave. Masazhohet dhe lihet ne lekure per rreth 3 minuta, me pas shpelahet me uje te bollshem.

Paketimi: Tubet 150ml