URELIA 50

URELIA 50: Krem trupi i cili permban 50% Ure. Trajton hiperkeratozen e rende lokale. Gjithashtu perqendrimi I urese > 40% ka veti antibakteriale, anti-fungale, anti-pruriginoze si dhe stimuluese te rigjenerimit qelizor. Terapi lokale ideale per tu kombinuar me terapine sistemike ne pacientet me Psoriazis.

Paketimi: Tubet 40ml