ULTRA PEP BRUCIAGRASSI ZERO

ULTRA PEP BRUCIAGRASSI ZERO

Compare

Share this product

ULTRA PEP BRUCIAGRASSI ZERO: Suplement ushqimor me bazë ekstraktesh vegjetale. Caji jeshil ndihmon në ruajtjen e peshës trupore, Gymnema në kontrollin e urisë dhe Kromi në mbajtjen e nivelit të duhur të sheqerit në gjak. Konsumoni 2 tableta në ditë me pak ujë, në mesdite dhe tjetrën pasdite.

Paketimi: 60 tableta