TUSSIFLUX JUNIOR

TUSSIFLUX JUNIOR

Compare

Share this product

TUSSIFLUX JUNIOR: Integrator Alimentar për kollë të thatë dhe me sekrecione. Qetëson kollën, fluidifikon sekrecionet dhe mbron mukozën.
Përdorimi: 15ml 2-3 herë në ditë.

Paketimi: Flakon 200ml