TOSSVIN

TOSSVIN

Compare

Share this product

TOSSVIN: E dobishme në rastet e kollës së thatë. Veprim zbutës. Efikasitet mbrojtës i rrugëve të frymëmarrjes. Lehtëson djegien dhe skuqjen. Përdorimi: 1 lugë gjelle 2 herë në ditë, mundësisht midis vakteve ose i holluar në një pije të nxehtë. Tundeni mirë para përdorimit.

Paketimi: Flakon 100ml