TONICO VASODIL MINOL

TONICO VASODIL MINOL: Ushqen bulbet e flokëve. Aktivizon bulbin e flokëve anemik, atrofik dhe të paushqyer, duke vepruar në flokë të rinj dhe duke stimuluar fazën katagene, nga ana tjetër mban nën kontroll ato në fazën anagene.

Paketimi: Flakon 150ml