TONICO K-20

TONICO K-20: Efektet janë të menjëhershme. Largon menjëherë zbokthin e yndyrshëm dhe kruarjen. Mund të përdoret gjithmonë pas lyerjes ose stilimit të flokëve për të shmangur çdo irritim.

Paketimi: Flakon 150ml