TONICO FANCY

TONICO FANCY: Për zbokth të thatë dhe lëkurë të thatë. Ka veti të fuqishme hidratuese, veçanërisht për rastet e grumbullimit të tepërt të qelizave të vdekura në lëkurë të dehidratuar. Kundër rënies së flokëve të shkaktuar nga dehidratimi.

Paketimi: Flakon 150ml