TENSOVAL Duo control Comfort Device

TENSOVAL Duo control Comfort Device

Compare

Share this product

TENSOVAL Duo control Comfort Device: Aparat tensioni automatik parakrahu, tepër i saktë, metodë e dyfishtë matjeje dhe kontrolli.

Paketimi: Kuti