TENSOVAL COMFORT CLASSIC LG3

TENSOVAL COMFORT CLASSIC LG3: Monitor i plotë automatik i presionit të gjakut për matjet në pjesën e sipëme të krahut. Me një ekran të madh dixhital, funksioni i memorjes ruan 60 lexime dhe vlera mesatare, Fiket automatikisht pas disa minutash. Bateritë e zëvendësueshme afatgjata.

Paketimi: Kuti