SUPORT PER GISHT TE THYER (I HARKUAR)

SUPORT PER GISHT TE THYER (I HARKUAR): Perdoret per te gjitha llojet e ndrydh- jeve dhe thyerjes se gishtave, mund te pershtatet ne te gjitha pozicionet e gishtit, ka 3 permasa: S,M,L.

Paketimi: Cope