SPECTRUM ENERGY

SPECTRUM ENERGY

Compare
Categories: ,

Share this product

SPECTRUM ENERGY Q10: Ndihmon në ruajtjen e vlerave optimale të vitaminave dhe mineraleve në trupin e njeriut, të cilat shpesh janë të pamjaftueshme, si rrjedhoje e stilit të jetesës. Për më tepër, përmban koenzimë Q10, e cila ndihmon në përmirësimin e aktivitetit fizik dhe siguron energji për një aktivitet të rregullt të muskulit të zemrës.

Coenzyme Q10 3mg, Vit.A 800 μg, B1 1.4mg, B2 1.6 mg, B3 18 mg, B5 6 mg, B6 2mg, B12 1μg, C 60 mg, D3 5μg, E 10 mg, K 25 μg, Folic acid 200 μg, Beta caroten 1.5 mg, Biotine 150 μg, Potassium 40 mg, Magnesium 100 mg, Chromium 25 μg, Iodine 150 μg, Manganez 2.5 mg, Copper 2mg, Molybdenum 25 μg, Selenium 20 μg, Zinc 12 mg, Iron 10.

Paketimi: Kuti x 30 tableta