SOFT HAIR

SOFT HAIR: Ushqen të gjitha llojet e flokëve. I ruan flokët të butë, të imët dhe të pa ngatërruara, duke ofruar shkëlqim natyral dhe elasticitet. Mbron ngjyrën.

Paketimi: Flakon 200ml