SKIN SURVIVAL + DRY SKIN

SKIN SURVIVAL + DRY SKIN: Hidraton 24h • Mbron lëkurën nga plakja dhe thatësira
• Jep shkëlqim • Vepron mbi rrudha dhe linjat e holla të fytyrës • Antioksidant

Paketimi: 50ml