SKIN RESULTS SERUM PEEL INDEX 20

SKIN RESULTS SERUM PEEL INDEX 20

Compare

Share this product

SKIN RESULTS SERUM PEEL INDEX 20: I butë, baktericid ndihmon efektivisht në reduktimin e rrudhave, linjave fine dhe pigmenteve të lëkurës.

Paketimi: Flakon 30ml