SILIKON SUPORT PER PJESEN E POSHTME TE KEMBES

SILIKON SUPORT PER PJESEN E POSHTME TE KEMBES: Suporte silikoni, i cili parandalon shtimin e pjeseve te forta te kembes dhe kallove, zvogelon dhembjen dhe irritimin.

Paketimi: Cope