SILIKON SUPORT ME NDARES PER GISHTAT E KEMBES”

SILIKON SUPORT ME NDARES PER GISHTAT E KEMBES”

Compare

Share this product

SILIKON SUPORT ME NDARES PER GISHTAT E KEMBES: Suporte silikoni, i cili mbron pjesen metatarsale te kembes, parandalon shtimin e pjeseve te fortave dhe kallove.

Paketimi: Cope