SHINE MBESHTETESE PER KYCIN E DORES

SHINE MBESHTETESE PER KYCIN E DORES: Perdoret ne ndrydhjet e kycit, tendinitet dhe patologjite qe kerkojne shtrengim te forte te kycit.

Paketimi: Cope