SERENVIN

SERENVIN

Compare

Share this product

SERENVIN: Favorizon relaksimin fiziologjik. I dobishëm për të favorizuar një gjumë të qetë. I dobishëm në gjendjet e ankthit dhe të stresit. Veprim antispazmodik dhe relaksues i muskulaturës së pavullnetshme dhe të vullnetshme. Përdorimi: 25-45 pika, 2 herë në ditë.

Paketimi: Flakon 50ml