SENSITIVE NUTRI REVITALIZING

SENSITIVE NUTRI REVITALIZING: Stimulon sintezën e kolagjenit, suporton sintezen e proteinave, lipideve dhe ceramideve në barrierën e lëkurës.

Paketimi: Krem 50ml