SEDAVIN

SEDAVIN

Compare

Share this product

SEDAVIN: Veprim relaksues. Zvogëlon ankthin dhe nervozizmin. Kombinimi i tretjeve në glicerinë është i njohur si nxitës i efekteve qetësuese dhe veprues pozitivisht në humor duke lehtësuar ankthin dhe nervozizmin. Përdorimi: 25-45 pika, 2 herë në ditë

Paketimi: Flakon 50ml