SEDACALM SOOTHING SHAMPOO

SEDACALM SOOTHING SHAMPOO: Shampo e cila pastron në mënyrë delikate skalpin tuaj, e hidraton dhe zbut skalpin e irrituar e sensitiv i cili ka prirje për krruarje.

Paketimi: Flakon 200ml