SECALIA SHOWER CREAM

SECALIA SHOWER CREAM

Compare

Share this product

SECALIA SHOWER CREAM: Pastron lëkurën tuaj të thatë, të prirur nga ekzema. Riparon, siguron një lehtësim afatgjatë dhe hidraton lëkurën tuaj sapo të dilni nga dushi.

Paketimi: Flakon 200ml