SECALIA DS

SECALIA DS: Është përshtatur posaçërisht për lëkura të thata. Riparon, hidraton deri në 8 orë dhe zbut ndjesitë e shqetësimit. Lëkura rifiton butësinë dhe përkuljen. Cilësa e freskët dhe e butë e saj nuk është ngjitëse dhe absorbohet me shpejtësi. Tolerancë shumë e mirë e lëkurës.

Paketimi: Tubet 40ml