SECALIA AHA

SECALIA AHA: Për lëkura të thatë me tendencë me luspa. Ajo heq luspat dhe parandalon dukjen e tyre falë koncentrimit të lartë në Alpha-Hydroxy Acids. Ai kombinon hidratimin (deri në 8 orë) me vetitë riparuese dhe ndihmon lëkurën të rimarrë butësinë dhe elasticitetin.

Paketimi: Flakon 200ml