SANOSAN MAMA NIPPLE SALVE

SANOSAN MAMA NIPPLE SALVE: 100% Lanoline natyrale, e paster. E formuluar vecanerisht per te qetesuar thithat e irrituara dhe te dhimbshme. Formule perfekte per t’u perdorur gjate shtatzenise dhe gjidhenies. Nuk permban ngjyrues ose fragrance.

Paketimi: 30ml