SANOSAN MAMA ANTI STRETCH MARK OIL

SANOSAN MAMA ANTI STRETCH MARK OIL: Vaj kunder strijave me permbajtje te disa vajrave natyral ruan integritetin e lekures gjate shtatzenise. Permban acide yndyrore esenciale, omega-3 (acid linolenic), omega-6 (acid linoleic) dhe omega-9 (acid oleic). Keta acide yndyror jane esencial per t’u marre nga jashte pasi trupi nuk mund t’i prodhoje vete. Vaji ruan hidratimin ne lekure dhe perthithet lehtesisht duke e zbutur lekuren.

Paketimi: 100ml