SANOSAN MAMA ANTI STRETCH MARK CREAM

SANOSAN MAMA ANTI STRETCH MARK CREAM: Produkt unik me nje kompleks special kolagjen-elastin per mamate e ardhshme. E mban lekuren te ushqyer dhe parandalon formimin e strijave. Efektet strukturore te kolagjenit dhe elastines plotesojne njera tjetren. Vajrat esencial te ullirit dhe gjalpi shea parandalpjne tharjen e lekures dhe sigurojne hidratim qe zgjat.

Paketimi: 200ml