SANOSAN KIDS SHOWER & SHAMPOO RASPBERRY

SANOSAN KIDS SHOWER & SHAMPOO RASPBERRY: Shampo me mjeder Sanosan per femije. Mamate e dashurojne formulen e pasur pastruese te Sanosan me arome mjedre, me permbajtje te vajit te ullirit organik, proteinave te qumeshtit dhe vecanerisht agjenteve pastrues me fuqi mesatare qe nuk e lejojne lekuren delikate te femijeve te thahet me shume sec duhet.

Paketimi: 400ml