SANOSAN CREAM BABY OINTMENT DIAPER RASH

SANOSAN CREAM BABY OINTMENT DIAPER RASH

Compare

Share this product

SANOSAN CREAM BABY OINTMENT DIAPER RASH: Përkujdesje delikate për zonën e pelenave me një kombinim përbërësish aktiv natyral me oksid zinku, vaj ulliri organik dhe proteinë qumështi që zbut lëkurën e irrituar të foshnjave.

Paketimi: 150ml