SANOSAN BABY SHAMPOO

SANOSAN BABY SHAMPOO: Shampo me permbajtje te proteinave te qumeshtit per te mbajtur lekuren e bebit te shendetshme. Ideal per pastrimin butesisht te lekures dhe flokeve te holle qe ne ditet e para te lindjes. Ruan balancen natyrale te skalpit. Nuk e than lekuren.

Paketimi: 200ml