SANOSAN BABY CARE CREAM

SANOSAN BABY CARE CREAM: Krem perkujdeses per lekuren e bebit per ta mbajtur ate te shendetshme. I pasur, ushqyes, i pershtatshem per t’u perdorur nga koka tek kembet qe ne ditet e para te jetes. Me agjent hidratues me origjine natyrale si alantoina dhe gjalpi shea, ushqyes.

Paketimi: 100ml