SANOSAN BABY BATH & SHAMPOO

SANOSAN BABY BATH & SHAMPOO: 2 produkte ne nje: ideal per te pastruar butesisht lekuren delikate te bebeve dhe floket e tyre te imeta. Ruan funksionin barriere te lekures. Nuk e than lekuren.

Paketimi: 200ml