ROYAL JELLY NECTAR FACE CREAM

ROYAL JELLY NECTAR FACE CREAM: Krem dite regjenerues dhe qetësues. Krem hidratues dhe ushqyes. Ujë termal + Jelly Royal + Ekstrakte të Goji dhe Hithra. 80% e përbërësve me origjinë natyrore.

Paketimi: 50ml