RINFOLTIL SHAMPOO ANTICADUTA

RINFOLTIL SHAMPOO ANTICADUTA

Compare

Share this product

RINFOLTIL SHAMPOO ANTICADUTA: Ndihmon ne forcimin e flokeve te dobet duke ndihmuar ne rritjen fiziologjike te flokut. Eshte produkt natyral me efekt eikulibrues, forcues, dhe kunder renies se flokut. Perdoret ne floke te lagur, masazhohet dhe shpelahet me uje te bollshem, keshillohet te perdoret e shoqeruar me flakonet kunder renies se flokeve te lartpermendur.

Paketimi: Flakon 200 ml