RINFOLTIL FIALE DONNA

RINFOLTIL FIALE DONNA

Compare

Share this product

RINFOLTIL FIALE DONNA: Produkt riaktivizues i rritjes fiziologjike te flokeve per rigjallerimin dhe antirenies. Riaktivizon rritjen e flokeve, forcon dhe parandalon renien e tyre. Hapni flakonin ne vijen e bardhe, vendosni kapucin shperndares dhe vendoseni drejtperdrejte duke e shtypur mbi lekuren e kokes gjithmone pasi i keni lare floket me shampon Rinfoltil. Perdorni 2 deri ne 3 flakone ne jave per rreth 4 muaj.

Paketimi: 10 flakon