Pure Orizi

Pure Orizi: I jep fëmijës lëndët ushqyese esenciale të cilat atij i nevojiten për një ditë aktive. Të ushqyerit e balancuar me pure i është përshtatur pikërisht moshës dhe nevojave të fëmijës. Është një plotësues i shëndetshëm i ushqimit të qumështit dhe me drithëra të cilësisë së lartë.

Paketimi: 200g