Pure Orizi Bio

Pure Orizi Bio: Pure orizi, për fëmijët mbi 6 muajsh. I shijshëm dhe i shëndetshëm. Përmbajtja: Miell oriz (99%), karbonat kalciumi, një përzierje e vitaminave (vit C, niacin, vit E, acid pantotenik, riboflavin, vit B6, tiamine, vit A, acid folik, biotin, K, D, B12) gluconate, zink, hekur.

Paketimi: 200g