Pure Oriz me kungull

Pure Oriz me kungull: I shijshëm në shije dhe lehtësisht ngopës: Pure me drithëra pa qumësht me grimca të shkëlqyera të drithërit lehtë të tretshem si dhe shumë mundësi për ta përgatitur, thjesht shtoni ujë ose qumësht sipas dëshirës suaj. Pa gluten.

Paketimi: 200g