Pure grize me banane gjumë të ëmbël

Pure grize me banane gjumë të ëmbël

Compare

Share this product

Pure grize me banane gjumë të ëmbël: Falë pjesës së drithërave të pa situr të përshtatur enkas për moshën e fëmijeve si dhe qumështit shumë ushqyes kjo pure është ideale për ushqimin e fëmijeve në mbrëmje, sepse nuk e rëndon barkun e tyre e kështu i mundëson një gjumë të qetë.

Paketimi: 200g