Pure Banane me 5 lloj drithërash

Pure Banane me 5 lloj drithërash

Compare

Share this product

Pure Banane me 5 lloj drithërash: Pure me qumësht nga Humana: E shijshme dhe e balancuar. Me Kalcium, Hekur dhe Vitamin D. Me drithëra kualitative.

Paketimi: 200g