PROSTENAL FORTE

PROSTENAL FORTE

Compare
Categories: ,

Share this product

PROSTENAL FORTE: Saw palmetto dhe Urtica dioica shërbejnë për mirëmbajtjen e shëndetit të prostatës dhe funksionit normal urinar. Është një Kompleks PERFEKT. Kompleksi PERFEKT përmban ekstrakte të Saw palmetto dhe Urtica dioica. Këto ekstrakte bimore përmirësojnë shëndetin mashkullor.

Saw Palmetto 320mg;Lycopene 0.500mg; Arctostaphylos Uva-ursi 50mg; Urtica dioica 250mg; Pumpkin 300mg

Paketimi: Kuti x 30 tableta