PRINCIPIUM Vitamina C Masticabile

PRINCIPIUM Vitamina C Masticabile

Compare

Share this product

PRINCIPIUM Vitamina C Masticabile: Suplement me magnez me 4 origjina të ndryshme për të kompletuar veprimin e tij në organizëm duke ndihmuar në mirëfunksionimin e sistemit nervor dhe muskujve. Përdorni 1 deri 2 bustina në ditë të tretura në 1 gotë ujë larg vakteve.

Paketimi: 60 tableta